Τζάμια, Κρύσταλλα & Καθρέπτες Ιωάννινα


Η εταιρεία μας “Vagenas Glass” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται στο χώρο του υαλοπίνακα από το 1977 προσφέροντας ποιοτικές και μοναδικές λύσεις σε τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες. Από την δημιουργία της, η εταιρεία μας, συνεχίζει με επιτυχία να ακολουθεί ανοδική και επεκτατική πορεία με σύγχρονα μηχανήματα, επαγγελματικά οχήματα και εγκαταστάσεις.

Η πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση που έχουμε αναπτύξει στα τζάμια, τα Κρύσταλλα και τους καθρέπτες, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

 
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η αντικατάσταση των παλαιών με νέα διπλά κρύσταλλα είναι η πιο κερδοφόρα ενεργειακή παρέμβαση που μπορούμε να κάνουμε στο ακίνητό μας. Η τοποθέτησή τους γίνεται άμεσα χωρίς μερεμέτια σκόνες και υπολείμματα.
 
ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στα Ιωάννινα και σε όλη την Ελλάδα στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
είναι να συμβουλεύουμε και να καθοδηγούμε τον πελάτη σε λύσεις που δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα και είναι οικονομικά συμφέρουσες για την οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.
 
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, με την πολυετή παρουσία της στο χώρο των κατασκευών από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ