ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Vagenas Glass | Τζάμια, Κρύσταλλα & Καθρέπτες Ιωάννινα


Η εταιρεία μας “Vagenas Glass” η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, με την πολυετή παρουσία της στο χώρο των κατασκευών από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την διακόσμηση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με μεράκι και αγάπη δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές από τζάμια, κρύσταλλα και καθρέπτες, που διακοσμούν όμορφα το χώρο σας και κάνουν πιο λειτουργική την καθημερινότητα σας. Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε αφορά την τέχνη του γυαλιού και προσφερουμε μοναδικές κατασκευές που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.
 

 

 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε κατασκευή από τζάμια, κρύσταλλα ή καθρέπτες επιθυμείτε, διασφαλίζοντας σας την μέγιστη αξιοπιστία όλων των κατασκευών που σας προσφέρουμε.
 
  Κρύσταλλα - Καθρέπτες
  Διπλά - Τριπλά Θερμο-ηχομονωτικά & Ενεργειακά Τζάμια
  Γυάλινες Φυσαρμόνικες Πόρτες
  Αυτόματες Πόρτες
  Καμπίνες Μπάνιου
  Βιτρίνες Καταστημάτων
  Γυάλινες Σκάλες
  Γυάλινα Κάγκελα
  Γυάλινα Στέγαστρα
  Κρύσταλλα Ασφαλείας
  Διακοσμητικά Κρύσταλλα
  Ειδικές Κατασκευές
  Ψηφιακές Εκτυπώσεις
 
Όλες οι κατασκευές μας δημιουργούνται εξατομικευμένα, με φαντασία και μεράκι. Η αγάπη μας για τη δουλειά μας είναι η εγγύηση των υπηρεσιών μας και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας.

Απευθυνθείτε σε μας για να επισκεφτούμε τον χώρο σας, προκειμένου να μελετήσουμε τις ανάγκες του και να σας προτείνουμε την καταλληλότερη λύση, παρέχοντάς σας παράλληλα μια εκτίμηση του κόστους.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ